Atrodo, kad Frankfurto automobilių parodoje korėjiečių „Kia“ gamintojas iš tiesų turės ką parodyti. Ir dar smagiau tai, kad prieš kelias dienas pristatęs ketvirtosios kartos „Sportage“ modelio eskizus, gamintojas parodė kaip iš tiesų atrodys šis kompaktinis SUV automobilis.

Žinoma, žvelgiant į nuotraukas akivaizdu, kad dramatiškos ir sportiškos koncepcinio automobilio eskizo linijos išnyko, tačiau sunkų nesutikti, kad naujasis „Sportage“ atrodo išties gerai. Ir nors automobilio salono nuotraukų kol kas nėra, galima spėti, kad jame bus sumontuotos labiau kokybiškos apdailos medžiagos, taip pat kaip naujajame „Optima“ modelyje bus pasirinktas labiau minimalistinis stilius su dominuojančiomis horizontaliomis linijomis, kurios vizualiai padidins salono erdvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)