„Renault Espace“ buvo pirmasis mano įsigytas asmeninis automobilis. Iš tiesų, pasakiška mašina kelionėms ir palikusi gerą įspūdį. Ypač ji naudinga buvo, kai atsirado vaikų – tiek Ispanijoje važinėjom, tiek persikėlę čia, į Lietuvą. Ir erdvus, ir patogus automobilis. Tais laikais tai buvo tokia kosminė mašina“, – prisiminė A. Sabonis.

A. Saboniui įteikti rakteliai nuo aukščiausios komplektacijos „Initiale Paris“ automobilio su automatine pavarų dėže, 1,6 l 160 AG dyzeliniu varikliu, „4Control®“ važiuokle su keturių vairuojamų ratų sistema, naująja „Renault R-LINK2®“ multimedijos sistema bei dideliu 8,7 colio ekranu.

„Galiu pasakyti, kad „Renault“ pastaruoju metu išgražėjo ir patobulėjo“, – konstatavo A.Sabonis, sėdęs prie „Espace“ vairo.

Gamintojo atstovų teigimu, šis modelis pritaikytas daug keliaujantiems ir patogumą vertinantiems žmonėms. Būtent patogumas ir buvo bene svarbiausias kriterijus renkant automobilį aukštaūgiui. Šioje „Espace“ versijoje įdiegta elektroniniu būdu reguliuojamos priekinės sėdynės su masažo funkcija bei „Relax“ tipo atrama galvai pirmoje ir antroje eilėje.

Naujajame „Espace“ gausu ir kitų technologijų. Melomanų ausims – garso sistema „BOSE Surround“, nuolat iš parduotuvės tempiantiems didžiausius pirkinių krepšius – nenaudojant rankų atidaromas bagažinės dangtis, išsiblaškėliams – „Visio System®“ su įspėjimu apie išvažiavimą iš juostos, automatiniu šviesos perjungimu, kelio ženklų atpažinimo sistema ir net įspėjimu apie greičio ribojimus. Didžiausią dėmesį kreipiantiems į saugumą labiausiai patiks tai, kad automobilis įspės apie artėjimą prie kliūties ir prireikus automatiškai suaktyvins stabdymo sistemą. O išmani „Easy Park Assist“ sistema, kurią sudaro galiniai, priekiniai ir šoniniai 360° jutikliai, galinio vaizdo kamera ir pagalbos statant automobilį funkcija, palengvins automobilio statymą aikštelėse.

Naujojo „Renault Espace“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 29 270 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)