„Esu ne tik lenktynininkas, bet ir didelis automobilių sporto fanas. Todėl man didžiulė garbė, jog atstovausiu ekipai, kurios vienas iš vadovų yra Bobby's Rahalas. Esu įsitikinęs, jog jis padės man kuo greičiau apsiprasti visiškai naujoje aplinkoje“, – sakė italas.

L. Filippi teigimu, dėl didelių permainų „IndyCar“ čempionate, šie metai yra patys geriausi debiutuoti minėtose varžybose.

„Šiemet dėl naujo bolido daugeliui viskas bus kitaip. Manau, jog naujokui 2012-ieji yra pats geriausias metas debiutuoti „IndyCar“ čempionate“, – pridūrė praėjusių metų GP2 vicečempionas.

Vienas iš RLL ekipos vadovų B. Rahalas teigė ilgą laiką stebėjęs sportininką iš Italijos ir džiaugėsi pasirašęs sutartį su sportininku.

„Su dideliu susidomėjimu stebėjau kaip Lucai sekėsi GP2 varžybose. Nepaisant to, jog jis ne visada pilotavo patį geriausią automobilį, buvo akivaizdu, kad šis žmogus yra pajėgus ne tik važiuoti greitai, bet ir nugalėti“, – pareiškė amerikietis.

„Per pastaruosius aštuonis mėnesius teko artimiau susipažinti su Luca. Daugiau pabendravus supratome, jog jis yra ne tik puikus sportininkas, bet ir tinkamas kandidatas atstovauti „Rahal Letterman Lanigan Racing“ ekipą“, – pridūrė B. Rahalas.

L. Filippi praėjusiais metais tapo vicečempionu ne tik GP2, bet ir „AutoGP“ varžybose. Sportininkas praeityje taip pat dirbo pilotu bandytoju „Formulės-1“ „Minardi“ bei „Honda“ ekipose. Italas šiemet taps buvusio F-1 piloto Takuma Sato komandos draugu.