Aukštaūgiui su trasa padėjo susipažinti bene geriausias šiandienos Lietuvos lenktynininkas Vytautas Švedas. Po jo R. Javtokas, kartu su dar gausybe įvairių modelių „Porsche“ automobilių, išriedėjo į trasą, kur ketvirtadienį vyko „Porsche“ klubo treniruotė.

Meilės greitiems automobiliams neslepiantis sportininkas ilgai stoviniavo serviso zonoje ir į trasą išvažiavo bene paskutinis. Paklaustas, kodėl nevažiuoja, R. Javtokas atsakė su sau būdingu humoro jausmu.

„Bijau… Nugalėti“, – juokėsi sportininkas, šią vasarą nusprendęs pailsėti ir neatstovauti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei pasaulio čempionate Ispanijoje.

Niekur kitur - tik per 1000 kilometrų lenktynes - negalima išvysti tokios gausybės šios markės automobilių. Palangoje „Porsche“ pristatė visą sportinių automobilių gamą – nuo 911 iki naujojo „Macan“.

„Porsche“ klubo nariai dėl apdovanojimų varžysis dviejose klasėse pagal variklio galią - iki 300 AG ir daugiau nei 300 AG.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)