„Porsche Macan S“ bus montuojamas turbininis 3.0 l, 258 AG variklis, kurio maksimalus sukimo momentas bus išties įspūdingas – net 580 Nm (esant 1750-2500 aps./min). Tai bus pirmasis „dyzelis“, derinamas su automatine PDK transmisija. Tai reiškia, kad pavaros bus perjungiamos kaip tikrame „Porsche“ sportiniame automobilyje.

Dyzelinis „Macan S“ iki 100 km/val. galės išspausti per 6,1 sek., o prie jo degalų sąnaudų vidurkio puikuosis toks pat skaičius – 6,1 /100 km.

„Porsche Macan“ rinkoje debiutuos balandžio mėnesį. Vokietijoje šio modelio kaina prasidės nuo 57 930 eurų už benzininę 340 AG „Macan S“ versiją. Jis bus apie 25 proc. pigesnis už panašios komplektacijos „Cayenne“.

Gamintojai per metus tikisi parduoti apie 50 tūkst. „Macan“ automobilių. „Porsche“ planuoja, kad naujasis modelis jau 2015 m. leis jiems padidinti metinius pardavimus iki 200 tūkst. vnt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)