Telefonų dizaino ir tobulinimo bendrovė „Brikk“ jau siūlo užsisakyti telefonus iš žavingos „Lux iPhone 6“ serijos. „iPhone“ jau savaime yra vertinamas kaip savotiškas asmeninio statuso simbolis, tačiau jei turėsite telefoną iš „Lux“ serijos, tai net į įprastinius „iPhone 6“ savininkus galėsite žiūrėti taip, kaip dvarininkai žiūrėdavo į laukuose plušančius valstiečius.

„Lux iPhone 6“ serijoje yra 14 prabangiai pagražintų „iPhone 6“ versijų. Visi šie telefonai, kurių pagrindas yra „iPhone 6“ su 4,7 colių įstrižainės ekranu ir 128 GB vidinės atminties, gali būti padengti 24 karatų geltonuoju auksu, 24 karatų rožiniu auksu arba gryna platina. O jei jūsų kišenės gylis neribotas, tuomet jūsų laukia „Premium Diamond“ versijos – panašios į tas, kurios padengtos brangiaisiais metalais, tik dar papildomai papuoštos daugiau nei karatu idealaus skaidrumo deimantų, dengiančių „Apple“ logotipą ant įrenginio nugarėlės. Trečiasis variantas – paprastų „iPhone 6“ logotipų inkrustavimas deimantais nedengiant korpusų metalais, rašo gizmodiva.com.

Kiek toks malonumas kainuoja? Nuo 4500 JAV dolerių už „paprasčiausius“ auksu dengtus „iPhone 6“ iki 8800 JAV dolerių už platininį modelį, inkrustuotą deimantais.

Užsakyti telefonai turtuolius savininkus pasiektų praėjus 3-4 savaitėms nuo oficialios prekybos telefonais pradžios, mat visi korpuso modifikavimo darbai atliekami rankiniu būdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)