Vakar dainininkė su šeima buvo nufotografuoti Niujorko JFK oro uoste – į Niujorką jie grįžo švęsti Madonnos gimi dienos. Drauge su Madonna buvo ne tik 24-erių B. Zaibatas, bet ir jos vaikai Mercy, Davidas ir Lourdes.

Kasdieniškai nusiteikę artimieji nepuolė pozuoti fotografams, tačiau ir nesislapstė. Iš oro uosto visi drauge vyko į Madonnos namus, o vėliau Hamptons rajone ant smėlio romantiškai leido laiką. Kol Madonna su daugiau nei pusiau jaunesniu šokėju glėbesčiavosi, vaikai šalia žaidė smėliu. Panašu, kad bėgantys metai pašėlusios dainininkė sielos nepakeitė.

Brahimas, kurio mama – aštuoneriais metais jaunesnė nei Madonna – susitikinėti pradėjo praėjusių metų rugsėjį. Buvo kalbama, kad pavasarį jų draugystė buvo nutrūkusi, tačiau dabar jie – vėl drauge. Prieš tai Madonna susitikinėjo su 24-erių modeliu ir didžėjum Jesus Luzu.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją