„Snoras Snow Arena“ įrenginėjama vos už pusės kilometro nuo Druskininkų esančiame Mizarų kaime ant kalno, miško apsuptyje.

„Pirmoji dengta sniego arena Baltijos regione duris lankytojams atvers jau šią žiemą, o per metus tikimės sulaukti 400 000 pramogautojų“, - neabejoja žiemos pramogų kompleksą Druskininkuose statančios bendrovės „Stamita“ vadovas Andrius Stasiukynas.

A. Stasiukynas įsitikinęs, kad naujasis pramogų kompleksas bus patrauklus ne tik Lietuvos, bet ir aplinkinių regionų slidinėjimo bei kitų žiemos pramogų mėgėjams bei sportininkams profesionalams, po vienu stogu rasiantiems visą poilsio, sporto ir pramogų paslaugų paketą.

Visus metus veiksiantis žiemos pramogų kompleksas Druskininkuose – pirmasis ir vienintelis toks objektas Baltijos regione. Jo statybų iniciatorė buvo ekonominiu sunkmečiu ambicingo projekto vykdyti nepabūgusi Druskininkų miesto savivaldybė.

Naujoje sniego arenoje vienu metu galės pramogauti per tūkstantį lankytojų. 8 hektarų teritorijoje įrenginėjamos uždaros, lauko ir pradedančiųjų slidinėjimo trasos, kurių bendras ilgis sieks daugiau kaip 1 100 metrų. Po vienu stogu bus įrengta ir čiuožykla, snieglenčių zona, kavinės, restoranai, vaikų pramogų zonos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją