Žurnalistai neliko skolingi - šou pasaulio garsenybes išvadino skalbėjomis, erotikos žvaigždėmis, skandalistais ir kitais skambiais vardais.

Ketvirtadienį pokalbių šou „Valanda su Rūta“ bus sugriautas mitas, kad Lietuvoje emocijos ir karšti pokalbiai yra neįmanomi. Rūta Mikelkevičiūtė laidos premjerai pasirinko žvaigždžių privatumo ir viešumo temą.

„Skalbinių plovėja“, „erotinių fotosesijų žvaigždė“, „skandalistė“... Tokiais ir dar aštresniais epitetais „apdovanojo“ labiausiai skaitomų žurnalų redaktorės ne bet ką, o Lietuvos šou pasaulio žvaigždes.

Violeta Repčenkaitė- Blėdienė buvo išvadinta skalbėja, kai jos mama, verslininkė Sabina Repčenkienė laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei paatviravo, jog dukra kreipiasi į teisininkus dėl paviešintų nuotraukų, kuriose ji su meilužiu ilsisi Turkijoje. Argumentas iš žurnalistų lūpų: jei Violeta pati skelbia naujienas apie kitų žmonių asmeninį gyvenimą, neturi teisės slėpti ir savojo.

Kitai šou pasaulio atstovei Oksanai Pikul pasiguodus dėl internete paviešintų erotinių nuotraukų, buvo atrėžta, kad jei ne tos nuotraukos, ji, išvis, nebūtų niekam įdomi.

Tuomet neišlaikė žodžio kišenėje ir taip neieškančios Agnės Jagelavičiūtės kantrybė. Ji pasiūlė žurnalistei, kuri jos klausinėja apie meilės reikalus, viešai, čia studijoje, papasakoti apie savo draugo penio dydį.

„Jei žmogus kažkada sutiko, kad žurnalistai filmuotų vestuves, dar nereiškia, kad tie patys žurnalistai be sutikimo turi teisę fiksuoti ir skyrybas“- toks buvo žvaigždžių advokate vadinamos Liudvikos Meškauskaitės komentaras.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją