Sveika, Viktorija. Kazanovos nuo donžuanų išties skiriasi.

Medžiotojai

Donžuanai niekada emociškai neįsitraukia į santykį, iš tikrųjų nesugeba mylėti ir tėra „medžiotojai“. Jiems moterys yra tik aukos, trofėjai, jos nėra svarbios pačios savaime, o tėra objektai donžuanų savivertei patenkinti. Kiekviena nauja pergalė tarsi uždeda pliusą jų vyriškam tapatumui. Donžuanai nėra geri meilužiai, netgi atvirkščiai. Jie tiesiog atlieka reikalą ir pasitraukia. Nebūna jokios ypatingos įžangos, švelnių glamonių. Partnerė neretai lieka tiesiog apstulbinta tokio jų šaltumo po tiek žadančios santykių pradžios.

Pavergti meilės

Kazanovos yra suviliojami, jie emociškai įsitraukia į ryšį, todėl nėra tik suvedžiotojai. Jie iš tiesų gali mylėti kelias moteris vienu metu. Be to, kazanovos nuoširdžiai rūpinasi savo išrinktosiomis, stengiasi kad jos būtų laimingos, patenkintos. Dažnai jie yra tikrai neblogi seksualiniai partneriai. Kazanovos dievina, aukština, idealizuoja moteris. Jie yra savotiški meilės maniakai, įsimylėję pačią meilę.

Vaikystės trauma

Deja, ir donžuanai, ir kazanovos yra emociškai nebrandūs, neretai vaikystėje patyrę skaudžias emocines traumas. Anot psichoanalitikų, donžuanai keršija visoms moterims, sukeldami joms panašius jausmus, kuriuos jie yra patyrę iš savo motinos: išnaudojimą, apmaudą, pažeminimą. Neretai jie turi valdingas, „kastruojančias“ motinas ir yra jomis be galo nusivylę. Kazanovos paprastai taip pat nėra gavę pakankamai šilumos, rūpesčio iš savo motinų, todėl suaugę jie trokšta to iš kitų moterų.

Tiek donžuanų, tiek kazanovų gyvenimo istorija nėra tokia linksma, kokia iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti. Kuriam tipui galima būtų priskirti jūsų bendradarbį, nuspręsite pačios. Tik, žiūrėkit, nepakliūkit ant jo meškerės.

Klausk Ramunės: seksas@15min.lt