Taip pat, bendradarbiaudami su Kuršių Nerijos nacionalinio parko direkcija, IKI Klaipėdos regiono darbuotojai kelis savaitgalius valys gaisravietės plotus. Prie klaipėdiečių prisijungs ir prekybos tinklo IKI administracijos darbuotojai.

„Negalėjome likti abejingi bendrai nelaimei – Kuršių Nerija ir jos unikali gamta yra brangi kiekvienam, o užsienio svečiams ji yra tarsi mūsų šalies gamtos saugojimo pavyzdys, – sakė IKI komunikacijos direktorius Robertas Šuliauskas. – Todėl savo iniciatyva norime paskatinti ir kitus verslininkus prisijungti prie Smiltynės gamtos atkūrimo, kad kuo greičiau vietoj išdegusios plynės žaliuotų pušelės”.

„Kuršių nerijos nacionaliniam parkui parama labai reikalinga. Svarbu jausti ištiestą pagalbos ranką, o ne beriamus kaltinimus skaudžios nelaimės akivaizdoje, – teigė Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos prie Aplinkos ministerijos direktorė Rūta Baškytė. – Džiugu, kad iniciatyvą rodo verslo atstovai, galintys prisidėti ir lėšomis. Specialistai žino, ką ir kaip daryti, tačiau ne visada jų pasiūlymai gali būti įgyvendinami dėl ribotų finansinių išteklių“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją