Ryšių su visuomene agentūrų asociacijos steigimo sutartį pasirašė UAB „Baltijos komunikacijos partneriai“, UAB „Baltijos viešųjų ryšių grupė“, UAB „Euro RSCG PR“, UAB „Idea Prima“, UAB „Integrity PR“, UAB „Komunikacija ir konsultantai“, UAB „KPMS ir partneriai“, UAB „Misiukevičius ir partneriai“, UAB „PIAR” (PR Service/Edelman Affiliate), UAB „Publicum“, UAB „Strateginių komunikacijų centras“, UAB „Viešųjų ryšių partneriai“, UAB „Viešųjų ryšių technologijos“.

Pasak „Idea Prima“ direktoriaus Pauliaus Tamulionio, iniciatyvinė grupė, siekdama paspartinti jau kelerius metus vykstančią diskusiją dėl tokios organizacijos būtinybės, nusprendė įsteigti asociaciją ir pakviesti į ją jungtis kitas agentūras.

„Asociacija vienys kokybiškas ir etiškas ryšių su visuomene paslaugas teikiančias agentūras, - sako P.Tamulionis. – Todėl pagrindinis reikalavimas asociacijos nariams – aukšti profesiniai ir etikos standartai. Privalome jų ne tik laikytis, bet ir nuolat tobulinti, atsižvelgdami į nuolat kintančią verslo aplinką“.

Pasak P.Tamulionio, agentūrų asociacija tikisi glaudžiai bendradarbiauti su Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjunga, kuri vienija šio srities specialistus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją