Vietoje anksčiau rengto ir kone metų renginiu laikyto šou, šįkart organizatoriai gerokai pataupė ir surengė kur kas skurdesnį šou, į kurį buvo sukviesti bei apdovanoti tik „neformatą“ grojantys atlikėjai. Tiek žiniasklaida, tiek stoties grojamiausios grupės į renginį kviestos nebuvo.

Apdovanojimuose koncertavo Jurga, „Antis“, „Bix“, „Suicide DJ‘s“, „Happyendless“, „InCulto“, „Pieno Lazeriai“, Linas Adomaitis, „Biplan“, Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“. Tarp radijo stoties nuomone „teisingų“ svečių buvo galima pamatyti Violetą ir Vilių Tarasovus, Ediliją Šliauderienę-Iš Stiklo, Milanno, „Mokinukes“, Viktoriją Perminaitę.

(Filmuota medžiaga - TV3 laidos "Paparacai")

Apdovanojimus renginyje pelnė:

Metų dainininkas - Andrius Mamontovas.

Metų dainininkė - Jurga.

Metų grupė - „Skamp“.

Metų daina - Marijonas Mikutavičius „Dvylika savaičių sniego“.

Metų veteranai - „Antis“. Šia nauja kategorija buvo norima atkreipti dėmesį į tuos, kurie lietuviškos muzikos scenoje yra anaiptol ne naujokai. Visos nominuotos grupės muzikuoja ne trumpiau nei dešimt metų.

Metų miesto muzika - „G&G Sindikatas“.

Metų rokas - „Biplan“.

Nepaisant naujų radijo stoties krypčių ir bandymo kone kardinaliai keisti formatą, kaip anksčiau rašė portalas Klubas.lt, pagal paskutinius tyrimų bendrovės „TNS-Gallup“ duomenis, praėjusių metų rudenį „Radiocentras“ su šešiais procentais vidutinės radijo auditorijos pagal klausytą laiką užėmė tik šeštą vietą tarp visų Lietuvos radijo stočių.

2008 metų pavasarį „Radiocentro“ vidutinė radijo auditorija pagal klausytą laiką sudarė 7,3 procento.

Dar prasčiau „Radiocentrui“ sekasi Vilniuje - „TNS-Gallup“ duomenis, 2008 metų rudenį Lietuvos sostinėje „Radiocentro“ vidutinė radijo auditorija pagal klausytą laiką siekė vos 3,5 procento. Tai yra tik devintas rezultatas tarp visų Vilniuje girdimų radijo stočių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją