Gegužės 17 d. gimtadienį šventusi Erica negalėjo džiaugtis vyro kompanija. Jurgis drauge su grupe buvo išvykęs koncertuoti į Ukrainą.

Supratinga moteris patikino visiškai nepykstanti dėl taip susiklosčiusios situacijos – muzikantų profesija reikalauja aukų.

„Jaučiuosi gerai. Jei Jurgis būtų Lietuvoje, gimtadienį būčiau šventusi šį savaitgalį, tačiau taip susiklosčius aplinkybėms, jį atidėsiu iki kito. Mūsų karjeros labai dažnai neleidžia švenčių planuoti savaitgaliais“, - teigė Erica.

Dainininkė prisipažino mėgstanti švęsti savo gimtadienius. Dažniausiai ji organizuoja didelius vakarėlius su daugybe mylimų draugų, kuriems ne visada atranda laiko paprastomis dienomis. Šį gimtadienį Erica žadėjo paminėti šeimos rate, o vakare „išlįsti į miestą“.

„Didysis gimtadienio šventimas bus kitą savaitgalį, kuomet Jurgis jau bus Lietuvoje“, - tikino grupės „Skamp“ vokalistė.

Paklausta, kokias dovanas labiausiai mėgsta gauti, Erica teigė labiausiai besidžiaugianti gera draugų nuotaika, šypsenomis ir teigiamomis jų mintimis. Materialios dovanos jaunai mamai nerūpi.

„Dovanos man nėra svarbu, tačiau draugai labai mėgsta man dovanoti gėles. Po šventės mano namuose pora savaičių sklando salsvas gėlių aromatas“,- džiaugėsi dainininkė.

Geriausia kada nors gauta dovana Erica įvardino savo vyro ir sūnaus meilę.

Kiekviena diena besidžiaugianti dainininkė yra laiminga tiek asmeniniame gyvenime, tiek profesinėje veikloje. Erica tikino jaučianti pilnatvę ir į ateitį žiūrinti tik pozityviai.

Gegužės mėnesį Erica švenčia net tris gimtadienius: grupės „Skamp“, savo tėčio ir savo pačios.

“Šį mėnesį nutiko daug gerų dalykų“, - juokėsi atlikėja.

Prašo gerbti šeimos privatumą

Pirmadienį dainininkų šeima drauge su sūnaus nuotrauka išplatino ir pranešimą spaudai, prašydami spaudos atstovų gerbti jų privatumą.

„Brangiausia, ką mes turime yra šeima ir šeimyninis gyvenimas. Dėl šios priežasties esame priėmę sprendimą jo neviešinti ir toliau norėtume išlaikyti šias privatumo ribas,“ – teigė jie.

Erica ir Jurgis džiaugėsi, kad žmonės domisi, kaip sekasi jiems bei naujagimiui, tačiau prasitarė, kad dažnai tai sukelia daug nepatogumų ir rūpesčių.

„Norėtume pranešti, kad neduosime jokių su šeima susijusių interviu bei nedalyvausime šeimos fotosesijose. Tikimės, kad žmonės, o ypač žiniasklaida, supras mūsų sprendimą ir gerbs šią poziciją,“ – pranešime spaudai sakė Erica ir Jurgis.

„Norėtume nuoširdžiai padėkoti visiems žurnalistams ir fotografams, kurie iki šiol labai supratingai žiūri į mūsų norą išsaugoti šeimos privatumą. Tikimės, kad ir visi kiti supras mūsų vertybes ir gerbs šį sprendimą,“ – pridūrė jie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)