Šaltinių teigimu, už šią vardo teisę 5-eriems metams telekomunikacijų bendrovė gali pakloti 2 mln. litų, rašo "Druskonis".

Savivaldybės tarybos posėdyje rugsėjo viduryje apie planus bendrovei "Teo LT" parduoti Vandens parko pavadinimą puse lūpų užsiminė meras Ričardas Malinauskas.

Kol dar nepasirašyta sutartis, iš tribūnos tebuvo pasakyta, jog preliminariais ketinimais sandorio vertė sieks 2 mln. litų. Pasiūlymai, anot mero, yra keli: "Teo", "Zebra" arba "Gala". Pastarasis žodis ispanų kalba reiškia šventę, iškilmes, įspūdingus reginius.

Neoficialiais duomenimis, dėl Vandens parko vardo Savivaldybė buvo gavusi dar kelių bendrovių pasiūlymus.

Pastaruoju metu Lietuvoje pardavinėti pavadinimus tapo ne tik madinga, bet ir naudinga. Sostinėje veikia renginių salė "Siemens" arena, "Utenos" (alaus gamybos įmonės "Švyturys-Utenos alus" prekės ženklo) ledo rūmai.

Planuojama, kad pardavus vardo teisę, dalis pinigų iš gautų milijonų bus panaudota Vandens parko lazerinei instaliacijai. Pasak R.Malinausko, prieš kelias savaites statomame objekte buvo pademonstruotos lazerinių šviesos technologijų galimybės.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją