„Politika – ne amžinas dalykas. Vieną dieną ji yra, kitą - ne. Reikia galvoti, kaip gyventi“, - šį gyvenimo posūkį DELFI aiškino buvęs viceministras.

Anot jo, „Landlord LT“ užsiims nekilnojamuoju turtu – tiek žeme, tiek statiniais. Bendrovę G. Šivickas įkūrė su bičiuliu, kurio pavardės nenorėjo atskleisti.

Paklaustas, kodėl, dar neseniai užėmęs aukštą postą, ėmėsi būtent nekilnojamojo turto verslo, socialliberalas teigė su bendrovės bendrasavininkiu labiausiai domėjosi būtent šia sritimi, be to, ji atrodo pakankamai perspektyvi ir pelninga.

Kaune įregistruota Naujoji bendrovė aktyviai veikti turėtų pradėti tik kitąmet.

G. Šivickas tikino net nebeeidamas viceministro pareigų aktyviai dalyvaujantis politikoje, mat yra ne tik Naujosios sąjungos tarybos prezidiumo narys, bet ir rinkimų štabo vadovo pavaduotojas.

„Visuomenines pareigas turiu, dabar ieškau alternatyvos“, - sakė politikas.

38 metų G. Šivickas yra žaidęs Kauno „Žalgiryje" ir kituose krepšinio klubuose, buvo 2000-2004 metų kadencijos Seimo narys. Po 2004 metų Seimo rinkimų jis tapo krašto apsaugos viceministru, tačiau šį pavasarį socialliberalams pasitraukus iš valdančiosios koalicijos, šio posto neteko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją