Verkių regioniniame parke esančiame Turniškės kraštovaizdžio draustinyje susiklostė neeilinė situacija. Prie prabangios rezidencijos atvykęs Seimo narys Kęstutis Masiulis, kaip jis pats teigė, buvo išvytas iš valstybinės žemės. Situaciją nutarę patikrinti Delfi žurnalistai taip buvo nemaloniai sutikti namo gyventojų. Vėliau automobiliu privažiavęs rezidencijos savininkas, garsus Lietuvos verslininkas ėmė filmuoti ir aiškinti, kad mūsų laukia didelės problemos ir kad viskas bus perduota policijai. Galiausiai atvažiavo ir apsaugos tarnybos ekipažas.

Vis dėlto Seimo nariui klausimų kilo ir dėlto, ar verslininkas prabangią rezidenciją nuomoja mokėdamas mokesčius valstybei.

Delfi nepavyko rasti Registrų centre užregistruotos nuomos sutarties, todėl K. Masiulis informaciją paprašė patikrinti Valstybinės mokesčių inspekcijos.

VMI teigė, kad visuomet rekomenduoja nuomos sutartį užregistruoti, nes tai didina skaidrumą.

Seimo narys sakė, kad prabangi rezidencija, kurios nuomos kaina dar 2016 m. siekė 6500 eurų, šiuo metu išnuomota turtingai ukrainiečių šeimai. Rezidencijos kieme – Ukrainos vėliava ir prabangūs automobiliai su Ukrainos numeriais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)