Ketvirtadienį policija informavo, kad po vakar įvykusio gaisro Vilniuje, Panerių gatvėje, Vilniaus apskrities policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl aplinkos apsaugos arba gamtos išteklių naudojimo arba statinių, kuriuose naudojamos ar saugomos pavojingos medžiagos arba kuriuose yra potencialiai pavojingų įrenginių ar vykdoma pavojinga veikla, priežiūros ar naudojimo taisyklių pažeidimo.

Delfi primena, kad Kovo 27 d. pavakarę kilo gaisras UAB „Ruvis“ teritorijoje Panerių g. 56, Vilniuje. Gaisras užgesintas šiandien, kovo 28 d., anksti ryte.

Ugniagesiai informavo, kad atvira liepsna degė apie 5 tūkst. kvadratinių metrų plotas. Įvykio vietoje naktį dirbo apie 60 sostinės ugniagesių.

Įvykio vietoje visą laiką budėjo medikų ekipažai, taip pat dirbo savivaldybės, policijos, įmonės atstovai, aplinkosaugininkai.

Įmonė veikia turėdama taršos leidimą, kuris leidžia turėti tiek pavojingų, tiek nepavojingų atliekų, taip pat dėl įmonės veiklos negauta skundų. Įmonės pagrindinė veikla yra juodojo ir spalvotojo metalo laužo supirkimas, apdirbimas ir eksportas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją