Pastatas suręstas iš kvadratinių kambarių modulių, esančių skirtinguose lygiuose. Paskui jie vienas su kitu sujungti atvirais koridoriais.

Viešbučio savininkas Iraklis Eristavis kartu su dizaineriu Sandro Ramišviliu teigia, kad buvo siekiama pastatyti pastatą, kuris būtų „harmonijoje su gamta“ ir „derėtų prie aplinkos“.

Dėl savo puikios vietos ir nuostabaus vaizdo į kalną, atsiveriančio iš kiekvieno kambario panoraminių langų, viešbutis jau sulaukė turistų antplūdžio.

Dviejų tūkstančių metrų virš jūros lygio esantis Gauduri yra vienas geriausių Gruzijos slidinėjimo kurortų, pritraukiantis tūkstančius turistų iš visos šalies ir užsienio. Kai kurie lankytojai teigia, kad iš konteinerių pastatytas viešbutis yra puiki alternatyva.

Viešbutis siūlo vienviečius ir dviviečius kambarius, taip pat dviejų kambarių apartamentus – visi jie padaryti iš utilizuotų laivų konteinerių.

Tai unikalus projektas Gruzijoje, tačiau viešbučio architektas teigia, kad šioje Pietų Kaukaze esančioje šalyje paklausos tokiems pastatams nėra.

Iki kito slidinėjimo sezono viešbučio savininkai planuoja pastatyti čia plaukimo baseiną ir pasiūlyti klientams jogos užsiėmimus.