Vienas didžiausių Kinijos gėlavandenių ežerų – Čagano ežeras – per kiekvieną žiemos žvejybos sezoną, paprastai trunkantį du mėnesius, išaugina 1,5 mln. kilogramų žuvies.

Kiekvieną žiemą šis ežeras taip pat pritraukia daugiau nei 300 tūkst. turistų iš visos šalies, kurie gali ne tik stebėti šimtmečių senumo poledinę žūklę, bet ir mėgautis žuvies patiekalais vietos restoranuose. Gausius žuvų išteklius užtikrina tvarios žvejybos strategijos, dirbtinis žuvų gausinimas, mailiaus paleidimas, sezoniniai ir zoniniai žvejybos draudimai bei kitos aplinkai draugiškos priemonės.

Žiemos žvejyba Čagano ežere vyksta dviem etapais. Ankstyvuoju etapu žvejai tankiais tinklais seklumoje gaudo mažas suaugusias žuvis ir krevetes, kad didžiosios žuvys turėtų daugiau vietos ir maistinių medžiagų augimui. Vėlesniame etape žvejai gilesnėse zonose stato stambiaakius tinklus, kad sugautų didesnes suaugusias žuvis, dažniausiai vyresnes nei penkerių metų. Dar nesubrendusios žuvys paliekamos augti ežere.

Kiekvieną žiemą sužvejotų žuvų kiekis iš tikrųjų sudaro mažiau nei 1 proc. visų žuvų, gyvenančių 500 kvadratinių kilometrų ploto Čagano ežere. Kad išsaugotų šio ežero žuvų išteklius, nuo 1992 metų žvejai kiekvieną pavasarį ir rudenį papildo ežerą maždaug 10 mln. žuvų jauniklių.