Neymaras ir L. Messi kartu Čempionų lygą laimėjo 2015 metais su „Barcelona“ klubu. Tada brazilas 2017 metų vasarą pasirašė sutartį su PSG. Galiausiai po daugybės metų „Barcelona“ klube Neymano pavyzdžiu pasekė ir L. Messi – rugpjūtį su Paryžiaus klubu pasirašė dvejų metų sutartį. PSG, kur taip pat žaidžia tokios žvaigždės kaip Kylianas Mbappe ir Sergio Ramosas, pastaruoju metu tapęs daugiausia dėmesio sulaukiančiu Europos klubu, o tai, anot Neymaro, labai aiškiai apibrėžia pagrindinį komandos tikslą.

Žinoma, Neymaro ambicijos vien klubu neapsiriboja – jis norėtų pagerinti Brazilijos futbolo legendos Pele įvarčių rekordą šalies rinktinėje. Šiuo metu jo sąskaitoje 70 tarptautinių įvarčių, o tai vos septyniais mažiau nei Pele priklausantis rekordas.

Neymaras taip pat pasistengė paaiškinti savo žodžius, išsakytus dokumentiniame filme „Neymar & The Line of Kings“, esą, ateinančių metų Pasaulio taurė Katare bus jo paskutinė, nes į pasaulį žiūri per prizmę, jog „niekada negali žinoti, kas laukia rytoj“.

„Tiesą sakant, pasakiau dalykų, kuriuos žmonės neteisingai suprato. Taip, sakiau, kad tai bus mano paskutinė Pasaulio taurė, kad padarysiu viską, ką galiu geriausio. Atiduosiu visus 100 proc. Tą padaryčiau ir jeigu tektų žaisti rytoj, tokia mano kasdienybė, kasdieninis požiūris. Jeigu rytoj reikės žaisti, man tai bus kaip paskutinės varžybos gyvenime. Taigi, artėja Pasaulio taurė, ir laukiu jos kaip paskutinės. Nes nežinau, kas laukia rytoj, nežinau, kas gali nutikti. Kai pasakiau tai garsiai, visi išpūtė burbulą. Imta kalbėti, kad baigiu karjerą ir taip toliau. Taigi, buvau neteisingai suprastas. Norėjau pasakyti, kad žaisiu taip, lyg tai būtų mano paskutinis čempionatas. Nes nežinia, kas bus rytoj. Nežinome, kas gali nutikti“, - tikino futbolininkas.