Tiesioginės transliacijos pradžia spalio 15 d. 15.30 val.

Spalio 15 d. „Menų spaustuvėje“ įvyks pirmasis „Campus Vilnius“ seminaras, į kurį susirinks beveik 300 mokytojų iš visos Lietuvos.

„Campus“ yra išskirtinai mokytojams skirtas renginys, padedantis sužinoti naujausias šiuolaikinio pasaulio tendencijas už mokyklos ribų. Pagrindinė renginio tema – pokyčiai.

Visų „Campus“ seminarų struktūra yra vienoda – skirtingų sričių ekspertai skaito trumpus pranešimus ir taip stengiasi padėti mokytojams pamatyti, kas aktualiausio šiuo metu vyksta mokslo, politikos, technologijų, ekonomikos bei meno srityse.

Pirmojo „Campus Vilnius“ seminaro dalyviai ir stebėtojai turės galimybę išgirsti unikalių Baltijos šalyse profesionalių kūrėjų dirbtuvių „Green Garage“ įkūrėjos Alisos Matsanyuk, Rytų Europos studijų centro vadovo Lauryno Kasčiūno, atlikėjos ir menininkės Jurgos Šeduikytės, kūrybinės agentūros „New!“ vadovo Tomo Ramanausko, psichoterapeutės Ilonos Kajokienės, gydytojo psichiatro Eugenijaus Laurinaičio ir personalo sprendimų ekspertės Gerdos Baltrūnaitės pranešimus. Seminarą ves žurnalistas, rašytojas ir TV laidų vedėjas Andrius Tapinas.

Transliacijos programa:

15:30 – 17:00 Pirma sesija.

Pranešėjai:
Jurga Šeduikytė
Gerda Baltrūnaitė
Alisa Matsanyuk
Laurynas Kasčiūnas

17:00 – 17:50 Pertrauka

17:50 – 19:00 Antra sesija.

Pranešėjai:
Tomas Ramanauskas
Ilona Kajokienė
Eugenijus Laurinaitis