Žymus sportinikai, treneriai, sporto ir sveikos gyvensenos specialistai dalinsis patirtimi, vyks praktiniai mokymai su ActiveTraining sertifikuotais treneriais, specialistais.

PROGRAMA

Profesionalams ir praktikams #Specialistams

11:30–11:45 – Konferencijos atidarymas. Ambasadorių įžanginis žodis.

11:45–12:40 – Prof. dr. Albertas Skurvydas: “Fizinis aktyvumas – universalus vaistas nuo 56 lėtinių ligų“ (Kaip reikia judėti dienos eigoje kad išlaikyti gerą sveikatą ir energiją ilgus metus).

12:45–13:30 – Dr. Simona Pajaujienė: „Ar gali sveika gyvensena ir kūno tobulinimas tapti sveikatos sutrikimu?“ (Ortoreksija ir kitos kūno vaizdo problemos).

Mano šeimai #ManoŠeimai

13:45-14:55 – Dr. Simona Pajaujienė, dr. Aurimas Mačiukas, Laisvalaikio centro šeimai ,,7” muzos vadovai Živilė Miškinytė – Tubelienė ir Gintaras Tubelis. Diskusija ,,Protingas tinkamų sveikatingumo programų asmeninis pasirinkimas visai šeimai".

Besidomintiems sveika ir aktyvia gyvensena #Smalsuoliams

15:00 –15:55 – Dr. Aurimas Mačiukas: ,,Kodėl turim treniruoti judesius, o ne raumenis” (Kaip sportuoti, kad turėtume patogų ir funkcionalų kūną).

16:00 –16:45 – ACE lektorius, asmeninis treneris Audrius Kalvaitis: ,,Kaip sėkmingai nupirkti asmeninį trenerį” (Ką ir kaip reiktų pasitikrinti, norint neapsigauti ir gauti kokybišką asmeninės treniruotės paslaugą).

16:50–17:35 – Ultra ilgų distancijų bėgikas Vaidas Žlabys: ,,Bėgikas irgi žmogus. Kaip išmokti džiaugtis ir mėgautis bėgimu?” (Kaip tapti ne dėl medalių besivaikančių bėgiku, bet atradėjų ir tyrėju).

Pranešimas ir panelinė diskusija su konferencijos ambasadoriais.

Festivalio renginio ir konferencijos programa: http://www.sportofestivalis.lt/speaker/active-training/