Tiesioginės transliacijos pradžia – gegužės 28 d. 17 val.

Kai iki projekto „Išmani moteris“ finalo liko tik pora savaičių, ir dalyvės jau baigia rengti savo verslo idėjų koncepcijas, pats laikas pakalbėti apie tai, kaip pritraukti investuotojų dėmesį.

Dešimtąjį „Išmanios moters“ renginį pradės Asta Čepulytė, jau pritraukusi investuotojų dėmesį savo novatoriškai darbuotojų atrankos sistemai „Sharecruit“. „Jei turi aiškią viziją, viskas įmanoma“, – sako ji.

Apie verslą iš investuotojo varpinės papasakos „Verslo angelų“ partnerė Daiva Rakauskaitė, o VšĮ „Versli Lietuva“ atstovė Agneta Viktoravičiūtė pristatys elektroninius įrankius verslui pradėti ir plėtoti.

Transliacijos metu nuo 17 val.: 

„Jei turi aiškią viziją, tuomet viskas įmanoma”. Asta Čepulytė, „Sharecruit“ – inovatyvios darbuotojų paieškos platformos - įkūrėja.

„Elektroniniai įrankiai verslui: paprasta pradėti“, Agneta Viktoravičiūtė, Paslaugų ir gaminių kontaktinio centro vyriausia projekto vadovė, VšĮ „Versli Lietuva“.

„Pinigų pritraukimas projektams įgyvendinti“, Daiva Rakauskaitė, Verslo angelų fondo partnerė, turinti daugiau nei 13 metų privataus kapitalo fondo valdymo, per 9 metų finansų analizės bei investavimo į idėjas ir smulkių verslų vystymą patirtį.

Projektas „Išmani moteris“ vyksta 12 savaičių, tiesioginės renginių transliacijos Delfi.tv – kiekvieną ketvirtadienį nuo 17 val. – iki birželio 11 d. 

Projekto vykdytojas – VšĮ “Versli Lietuva”.