Tiesioginės transliacijos pradžia – gegužės 7 d. 17 val.

„Kai darai tai, ką mėgsti, natūraliai atsiranda ir kiti svarbūs dalykai – komanda, žinomumas ir sėkmė“, – sako Žana Rastonytė, 2013 m. „Išmanios moters“ dalyvė, sukūrusi dovanų paslaugų ženklą „Lempampuk“, o dabar jau pristatysianti savo sėkmės istoriją.

Nors dovanų rinka perpildyta, Žana rado savo nišą. „Lietuvoje ne pačių dovanų trūksta, o idėjų, – kaip įdomiai nustebinti žmogų, kai nori padovanoti kažką originalaus. Tokių idėjų trūkumas ir buvo akstinas kurti verslą. Save pristatydami akcentuojame, kad mes nesame dovanų pardavėjai, mes siūlome idėjas“.

Ar ir jūsų vystomos verslo idėjos bus sėkmingos, padės suprasti pagrindinis transliacijos pranešimas „Kaip pasitikrinti, ar tavo idėja laiku ir vietoje?“.

Būsimus ir pradedančius verslininkus SEB banke konsultuojanti Lina Vyšniauskienė sako, kad verslo sėkmės pamatas – tiksliai nustatyta kliento problema ir tinkamas jos sprendimas. Lina pristatys unikalią metodiką iEngines, kuri padeda kritiškai įvertinti verslo idėją ir planuoti tolesnius žingsnius sėkmės link.

Transliacijos metu nuo 17 val.: 

Sėkmės istorija „Pokyčių kelias. Verslas lygu asmeniniai pokyčiai“. Žana Rastonytė, „Lempampuk“ įkūrėja.

„Kaip pasitikrinti, ar tavo idėja laiku ir vietoje“. Lina Vyšniauskienė, SEB banko atstovė, penkerius metus konsultuojanti smulkaus ir vidutinio verslo atstovus įvairiais verslo plėtros klausimais.

Projektas „Išmani moteris“ vyksta 12 savaičių, tiesioginės renginių transliacijos Delfi.tv – kiekvieną ketvirtadienį nuo 17 val. – iki birželio 11 d. 

Projekto vykdytojas – VšĮ “Versli Lietuva”.