Tiesioginės transliacijos pradžia lapkričio 12 d. 19 val. Tiesioginę transliaciją užtikrina „Kas vyksta Vilniuje“.

„Kas vyksta Vilniuje“ organizuojamas pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“ sostinėje įgauna pagreitį. Trečiuoju svečiu Vilniuje taps humoristas ir aktorius Vitalijus Cololo. 40 metų druskininkietį kalbins jo geras pažįstamas komikas Justinas Jankevičius.

Cololo net vienuolika metų dirbo TV3 televizijoje, kur dalyvavo „Tegyvuoja karalius!“, „Šeštadienio šou“, „Šapro šou“, „Kioskelis“, „Puikusis šou“, „Dzin“ laidose. Filmavosi seriale „Grybauskai“.

Vėliau jis perėjo į LNK televiziją. Ten dalyvavo „Oplia“ ir kitose laidose. Taip pat vedė „Lietuvos talentus“, „Vaikų balsą“.

Linksmo vyruko įvaizdis jau seniai tapo Vitalijaus Cololo vizitine kortele. Tuo galėsite įsitikinti ir jūs, lapkričio 12 d. apsilankę „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ „Tamsta“ klube.

Klausimus bei pastebėjimus jau dabar galite siųsti el. paštu mantas@kasvyksta.lt, o renginį bus galima stebėti ne tik gyvai, bet ir internetu, portale „Kas vyksta Vilniuje“ arba DELFI TV.

Kitą savaitę „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus geriausias Lietuvos tenoras, operos solistas bei puikų humoro jausmą turintis Merūnas Vitulskis.