Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos SUGIHARA kosmetologė Daina Eidukienė pasakojo apie tai, ką svarbiausia žinoti skirtingus odos tipus turintiems žmonėms, taip pat diskutavo apie šiuolaikinę kosmetologiją.

„50-70 eurų per du mėnesius – tiek maždaug kainuoja rūpintis savo veido oda pas kosmetologą”, - sakė D. Eidukienė, tačiau pridūrė, kad nesant tokioms finansinėms galimybėms savo sveikata ir grožiu taip pat galima tinkamai pasirūpinti.

Paklausta, ką daryti minimalias pajamas gaunantiems žmonėms, specialistė pasiūlė susiskirstyti prioritetus ir skaityti etiketes. „Juk galime vietoj kavos, pyragėlio, cigarečių ar neapgalvotai nusipirktų rūbų pasirūpinti savo veido oda. Svarbu nepirkti bet ko, o pagalvoti, skaityti etiketes ir išsirinkti produktus su tinkamais komponentais. O pas kosmetologą užtektų apsilankyti ir kartą į pusmetį – taip sutaupytumėte, nes kartu gautumėte konsultaciją, patarimų, kokią kosmetiką naudoti, tad nusipirktumėt tik tas priemones, kurios jums tiks ir padės”, - sakė kosmetologė.

Visgi pašnekovė vertina profesionalią kosmetiką, tad paprašyta įvardinti, į kokią priemonę vertėtų investuoti, ji nedvejodama atsakė, kad į dieninį ir naktinį kremą.