„Animale“ dizaineriai nusprendė pažaisti su tamsiomis žiemos meto paslaptimis – kolekcijoje netrūko nei škotų gotikos elementų, nei britų punk stiliaus priemaišų. Panašu, kad kūrėjams žiemos speigas nepasirodė gąsdinantis – jie siūlo drąsiai demonstruoti nuogą kūną: netrūksta nei trumpų suknelių, sijonėlių, daug perregimų audinių.

Mados namai „Tifu Duek“ ir „Osklen“ taip pat pirmadienį pristatė savo naujausias kolekcijas. Tačiau daugiausiai visi kalbėjo apie naujausią Umos Raquel Davidowicz kolekciją.

Modeliais padirbėti teko San Paulo šokių akademijos balerinoms. Jų ant podiumo sukurtas reginys tiesiog prikaustė žiūrovus.
Dizainerė, garsėjanti itin moderniais ir dinamiškais kirpimais bei minimalistiniu požiūriu į spalvą, šį kartą nusprendė žiemos kolekcijoje akcentuoti patogumą. Ir tokie modeliai pasirinkti neatsitiktinai – raumeningi šokėjų kūnai geriau atskleidė drabužių dvasią nei eilinės manekenės.

Bet tai tik pradžia – San Paulo mados savaitė dar padovanos ne vieną staigmeną. Mados fiesta mieste siaus iki lapkričio 1-osios. Spalio 31-ąją dieną ant podiumo ketina pasirodyti ir Gisele Bundchen.