Vėliau buvo pereita prie žaismingesnės pristatymo dalies – spalvotų, augaliniais motyvais paįvairintų suknelių demonstravimo.

Visiškai šalia Eifelio bokšto – Trokadero soduose surengto šou pradžioje pasirodė modeliai su odiniais šortais ir siauromis mini suknelėmis. Toks įvaizdis visiškai atitiko „Saint Laurent“ skiriamuoju ženklu tapusį drąsų ir kiek įžūlų stilių.

Netrukus buvo pademonstruota ir keletas vyriškų drabužių ansamblių. Stilistiškai jie nedaug skyrėsi nuo moterims skirtų modelių. Podiumu žengiantys vyrai vilkėjo tamsiais kostiumais, kniedėmis nusagstytais švarkais ir batus siekiančiomis kelnėmis.

Po trumpos pauzės šou nuotaika akivaizdžiai pasikeitė. Skambant elektroninei muzikai ant podiumo išžengė ryškiaspalves mini sukneles demonstruojančios manekenės. Drabužių modelius pagyvino blizgūs žvyneliai ir augalų motyvai.

Kolekciją demonstravusių manekenių būryje buvo galima išvysti ir legendinio amerikiečių supermodelio Cindy Crawford dukrą Kaia Gerber.

Stebint pristatymą, buvo nesunku pajusti mados dizainerio Anthony Vaccarello braižą. Užuomina į rokerės įvaizdį tapo neatsiejama nuo „Saint Laurent“ kuriamų kolekcijų nuo 2015-ųjų, kai A. Vaccarello prisijungė prie mados namų kolektyvo.