Aptemptos odinės kelnės nuo šviesiai melsvos iki tabako spalvos, odiniai marškinėliai su raukinių detalėmis ir berankovės suknelės su odos įsiuvais priekyje.

Audinių deriniai buvo būdingi ir vakarinei aprangai. Skaisčiaveidžiai modeliai kruopščiai iššukuotais palaidais plaukais vilkėjo aptemptas sukneles. Kai kurios jų taip pat buvo iš odos ar bent jau turėjo odinių detalių, krūtinės ir pečių zonos puoštos brangakmeniais.

Suknelių ilgis – kiek aukščiau kelių. Prie jų buvo derinami blauzdas dengiantys rudos, juodos, gyvatės odos ar leopardo raštų batai kvadratiniais masyviais kulnais. Kolekcijoje taip pat neapsieita be plisuotų sijonų.

O štai dizainerių duetas „Frankie Morello“ santūriems siluetams savo rudens-žiemos kolekcijoje suteikė maištingumo – striksių stiliaus klostuoti sijonai puošti praskiepais, o pro permatomas palaidines galima buvo matyti apatinius. Šiai kolekcijai įkvėpimo semtasi Sofios Coppolos filme „Jaunosios savižudės“ („The Virgin Suicides").

Dominavo sluoksniavimas: juodos suknelės slydo kūnais, iš po jų buvo matyti raštuoti apatiniai sijonai. Nerūpestingai atsegtas plonas dirželis kabojo nuo santūraus juodo apdaro juosmens, ant kurio modelis vilkėjo „Swarovski“ kristalais puoštą susiaučiamą sijoną.

Ikonoklastinį įvaizdį užbaigė knygos formos rankinės ir auksiniai kryžiaus formos kabantys papuošalai.