Mados veteranu pelnytai vadinamas mados kūrėjas „Chanel“ mados namams vadovauja jau nuo 1983 metų. Kolekcijos pristatymo metu modeliai, vilkintys aukštosios mados drabužius, iš medinio statinio žengė sodo takeliu, apsuptu žalios vejos.

Pagrindinis modelių, vaikštinėjusių po šį minimalistinį sodą, aksesuaras atspindi šiandieninės moters poreikius – tai prie juosmens tvirtinamos mažytės pinigines primenančios rankinės, kuriuose telpa išmanusis telefonas ar planšetinis kompiuteris.

K. Lagerfeldas sako, kad kolekcijos idėja prasidėjo nuo silueto, kuris jam išlieka atspirties tašku. Naujausiai kolekcijai mados kūrėjas rinkosi nemažai pūstų rankovių, kaip ir visada, neapsieita be mados namų vizitine kortele tapusių tvido švarkelių, kurie derinti prie prigludusių pieštuko formos sijonų.

Vakarui dizaineris siūlo ne tik prabangių suknelių, bet ir kelnių bei puošnaus viršaus derinių. Žemę šluojančią juodą vakarinę suknelę ant podiumo pristatė sparčiai karjerą mados pasaulyje daranti Kendall Jenner.
K. Lagerfeldo pasirinkta gamtos tema atsispindėjo ir suknelių puošyboje – netrūko spalvingų gėlių ir paukščių motyvų. Medžio leitmotyvas pasikartojo ir avalynėje, kurią avėjo modeliai.

Kolekcijos pristatymas prasidėjo atsivėrus didžiulio improvizuoto namo durims – pro jas ir išėjo pirmasis modelis.

Ant podiumo dominavo nuosaikios ir žemiškos spalvos – įvairių atspalvių smėlio, dramblio kaulo ir aukso. Kaip ir buvo galima tikėtis, K. Lagerfeltui nepavyko išvengti klasikinės juodos ir tamsiai mėlynos.

„Chanel“ nuotaką K. Lagerfeltas šį kartą papuošė elegantiška siuviniais, šifonu ir odos elementais dekoruota suknele, prie kurios modelis vilkėjo švarkelį su gobtuvu. Kolekcijos baigiamuoju akcentu tapo atsivėrusios trijų aukštų medinio pastato sienos, dar kartą parodžiusius visus modelius, tarp kurių buvo ir Gigi Hadid ir minėtoji K. Jenner.