Sekmadienį (rugsėjo 2 d.) centrinėje Kijevo geležinkelio stotyje vykęs renginys išsiskyrė ypatinga egzotika. 14 numeriu pažymėta platforma, ant kurios buvo demonstruojami drabužiai, – tai po atviru dangumi įrengtas geležinkelio transporto muziejus, garsėjantis viena iš labiausiai neįprastų ekspozicijų.

J. Gritsfeldto pristatyta moteriškų ir vyriškų drabužių kolekcija „Electrogipsy“ turėjo akivaizdžių sąsajų su muziejaus eksponatais. Tarp senų prabangos klasei priskiriamų vagonų, XX a. pradžioje pagamintų specialiai oficialius postus Sovietų Sąjungoje užėmusiems pareigūnams, buvo galima pamatyti ir vieną elektrinį lokomotyvą.

Kolekcijos modeliuose eklektika derinama su nostalgiją keliančiu retro stiliumi. Kone visi dizainerio kurti apdarai turi kokį nors blizgantį akcentą, pavyzdžiui, kojines arba skarelę, o kai kurie ansambliai tiesiog pasiūti iš blizgaus audeklo.

Žiūrovai vietoj pakvietimų gavo traukinių bilietus, mat norėdami stebėti šou turėjo specialiu traukiniu nuvykti į renginio vietą.