Susitikimą aikštelės šeimininkai pradėjo spurtu 10:2 ir Mindaugas Budzinauskas buvo priverstas prašyti minutės pertraukėlės. Po jos šeši iš eilės Dainiaus Šalengos taškai trumpam buvo sumažinę atsilikimą, tačiau tada iš toli pataikė Paulius Ivanauskas, dar tris taškus pridėjo Vidmantas Sragauskis ir „Prienai“ susigrąžino devynių taškų persvarą.
Antro kėlinio pradžioje kojos traumą patyrė „Prienų“ ekipos gynėjas Ovidijus Varanauskas. Susidariusia situacija puikiai pasinaudojo Žygimanto Janavičiaus vedini panevėžiečiai ir sumažino atsilikimą iki dviejų taškų (34:36). Visgi Tadui Stankevičiui po minutės pertraukėlės pavyko sustyguoti savo komandos žaidimą ir daugiausiai sėkmingo aukštaūgių žaidimo dėka aikštelės šeimininkai atstatė turėtą pranašumą.
Apsukų Prienų krepšininkai nemažino ir po didžiosios pertraukos. A. Labuckas ir L. Jacevičius pataikė iš toli, D. Milka puikiai kovojo tiek po savuoju, tiek po varžovų krepšiu ir aikštelės šeimininkai įgijo 15 taškų pranašumą.

Ketvirto kėlinio pabaigoje „Lietkabelis“ laimėjo atkarpą 11:0 ir atkūrė intrigą – 85:81. Visgi per likusią minutę Tado Stankevičiaus auklėtiniams pavyko išsaugoti persavarą ir laimėti rungtynes rezultatu 88:81.

„Prienai“: Dominykas Milka 20 (12 at. kam.), Arnas Labuckas 16, Vidmantas Sragauskis ir Paulius Vaitiekūnas po 13, Laurynas Jacevičius 11 taškų.

„Lietkabelis“: Ivanas Nelyubovas 20, Dainius Šalenga 17, Darius Griškėnas 12, Žygimantas Jonušas 11 taškų.