„Sveikinu varžovus ir jų trenerį. Jie nusipelnė laimėti, buvo geriau paruošti šiam mačui. Atsiprašau mūsų fanų. Vaizdas aikštėje šiandien neatspindi klubo istorijos. Buvo neatsakingai pažiūrėta į „Žalgirio“ marškinėlius. Nepadariau savo darbo. Stengsiuosi per kelias dienas iki kitų rungtynių pasiekti, kad vyrai taptų tokiais pačiais žmonėmis, kokie buvo pernai tuo pačiu metu. Tikiu, kad taip gali būti. O tada pradėsime dirbti ties krepšinio elementais. Daugiau šiandien neturiu ką pasakyti, atsiprašau“, – prieš atsistodamas pasakė Š. Jasikevičius.

Tuo metu „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis džiaugėsi „pirma tokia gražia pergale prieš „Žalgirį“ per visą jo karjerą“.

„Labai gerai gynėmės antrame ir ketvirtame kėliniuose, protingai išnaudojome pražangas. Puikiai sužaidė Kyle'as Weaveris – nesuklydau prieš sezoną galvodamas, kad jis yra būtent tokių svarbių rungtynių žaidėjas. Nebereikėjo jo prašyti pasistengti kaip eilinėse dvikovose. Taip pat ir priekinė linija, ypač po pertraukos, įsidrąsino ir sužaidė geras rungtynes. Nuogąstavome dėl sunkiojo krašto puolėjo pozicijos, bet toks vaizdas, kad aukštaūgiai – kaip tik mūsų stiprioji pusė“, – teigė K. Maksvytis, kuris taip pat atsisakė komentuoti kauniečių pasirodymą, pasiteisinęs, kad nemėgsta vertinti varžovų.