Rungtynių pradžia buvo labai nerezultatyvi ir sužaidus beveik pusę kėlinio abi komandos buvo pelnę viso labo po 2 taškus (2:2). Galiausiai taškų badą taikliu tritaškiu nutraukė Vidmantas Sragauskis, tuo pačiu išvesdamas „Prienų“ ekipą į priekį (5:2). Pasekęs komandos draugo pavyzdžiu netrukus pasižymėjo ir Giedrius Staniulis, o aikštelės šeimininkų deficitas pasiekė 5 taškų ribą (2:7). Pasvaliečiams 4 taškus iš eilės pelnė Žygimantas Skučas ir „Prienams“ liko tik 1 taško persvara (7:6). Per likusias šio kėlinio minutes ekipos dar porą kartų apsikeitė rezultatyviomis atakomis ir po pirmųjų 10 žaidimo minučių visiška lygybė – 16:16.

Antrąjį ketvirtį pataikydamas iš 3 taškų zonos pradėjo Osvaldas Olisevičius, o „Pieno žvaigždės“ pirmą kartą šiose rungtynėse įsiveržė į priekį (19:16). Paulius Ivanauskas realizavo tik vieną baudos metimą ir tuo pasinaudojęs Michaelis Dixonas ir Aidas Viskontas leido aikštelės šeimininkams įgyti rekordinę persvarą (26:17). Nors prieniškiams pavyko kartą pataikyti, bet „Pieno žvaigždės“ nemažino apsukų ir kėliniui įpūsėjus padidino pranašumą (34:19). Visgi, iki ilgosios pertraukos likus žaisti 3 minutes „Prienai“ kiek atsigavo ir surengę spurtą 7:2, kiek sumažino savo deficitą (26:36). „Pieno žvaigždės“ į tai turėjo savo atsaką ir sirenai skelbiant ilgąją pertrauką neleido varžovams dar labiau priartėti bei pirmavo – 43:31.

Trečiojo kėlinio pradžioje „Pieno žvaigždės“ nusprendė išspręsti visus klausimus ir jį pradėjo spurtu 10:1 bei įgijo 21 taško pranašumą (53:32). Abi komandos porą kartų apsikeitė taškais, bet iki kėlinio pabaigos likus 5 minutėms situaciją ir toliau užtikrintai kontroliavo Pasvalio ekipa (58:36). Negana to, Paulius Ivanauskas užsidirbo techninę pražangą, o tuo puikiai pasinaudoję pasvaliečiai susikrovė 25 taškų persvarą (63:38). Po 30 žaidimo minučių „Pieno žvaigdžių“ pranašumas nekėlė abejonių – 75:53.

Ketvirtąjį kėlinį komandos pradėjo porą kartų apsikeisdamos rezultatyviomis atakomis, bet pasvaliečiai ir toliau galėjo jaustis ramūs (82:57). „Prienų“ krepšininkai nuolat strigo aikštelės šeiminikų gynybos gniaužtuose ir iki rungtynių pabaigos likus 5 minutėms, prieniškių deficitas pasiekė ir 31 tašką (88:57). Per likusias kėlinio minutes vaizdas aikštelėje visiškai nepasikeitė ir „Pieno žvaigždių“ ekipa įsirašė dar vieną pergalę šalies pirmenybėse – 95:74.

„Pieno žvaigždės“: Benjaminas Brustas 20 tšk. (5 at. kam.), Michaelas Dixonas 14 tšk. (6 rez. perd., 5 kl.), Alexanderis Oriakhi 13 tšk. (11 at. kam.), Osvaldas Olisevičius 11 tšk.

„Prienai“: Ovidijus Varanauskas 21 tšk. (4 rez. perd.), Giedrius Staniulis 14 tšk. (12 at. kam.), Domantas Šeškus 13 tšk., Arnas Labuckas 10 tšk.