„Mano galva ir kūnas sufleruoja, kad atėjo momentas pasitraukti iš profesionalaus krepšinio. Tai buvo neįtikėtina kelionė su geriausiais momentais, kurie užgožė negatyvius dalykus. Noriu padėkoti klubams, kuriuose žaidžiau ir kurie manimi pasitikėjo. Pasitraukiu visiškai ramus, nes žinau, kad jiems atidaviau viską, ką galėjau. „Baskonia“ nusipelno atskiro paminėjimo. Suprantama, kad mano jausmai šiam klubui yra stiprūs. Čia augau ir tapau tikru žaidėju su šiais marškinėliais, kuriuos ir vėl teko užsivilkti. Ačiū. Krepšini, aš tavęs visada ilgėsiuos", - sakė P. Prigioni.

191 cm ūgio P. Prigioni Vitorijos klube jau yra žaidęs 2003-2009 m. ir 2011-2012 m. Vieną sykį – 2006-aisiais, jam netgi pavyko tapti Ispanijos karaliaus taurės turnyro naudingiausiu žaidėju (MVP).

2008-ųjų Pekino olimpiados bronzos medalio laimėtojas nuo 2012-ųjų žaidė NBA lygoje, vilkėjo Niujorko „Knicks“, Hjustono „Rockets“ ir Los Andželo „Clippers“ marškinėlius.

Paskutinėse P. Prigioni Eurolygos rungtynėse Vitorijos „Baskonia“ namuose 102:70 pranoko Kazanės „Uniks“, o argentineitis atliko perdavimą, kuris tapo įspūdingiausiu tą didingą vakarą.