Didžiąją rungtynių dalį atrodė, kad „Arsenal“ arba apmaudžiai pralaimės, arba, geriausiu atveju, išplėš lygiąsias, tačiau 77-ąją rungtynių minutę situacija pasikeitė – į priešininkų vartus kamuolį pasiuntė Olivier Giroudas, o netikėtą, bet užtikrintą pergalę 94-ąją minutę padovanojo Mesuto Ozilio įvartis.

„Bayern“ treneris Josepas Guardiola po skaudaus pralaimėjimo sunkiai rinko žodžius – skaudus pralaimėjimas apkartino pergalingą jo klubo startą.

Iki antradienio „Bayer“ buvo laimėjęs 12 rungtynių. Klubui priklauso ir „Bundesliga“ rekordas – devynios pergalės iš eilės nuo pat sezono pradžios.

Spaudžiamas žurnalistų atsakyti į klausimą, kas aikštėje buvo ne taip, buvęs klubo „Barcelona“ treneris sunkiai rinko žodžius.

„Negaliu paaiškinti. Kartais pavyksta įmušti į priešininkų vartus, kartais pasitaiko progų, bet jos lieka neišnaudotos. Mistika. Kartais pavyksta išplėšti pergalę rezultatu 1:0, bet šį kartą viskas buvo gerai tik iki pirmojo priešininkų įvarčio. Aktyviai ėmėmės puolimo, buvome arti tikslo, turėjome progų. Kontroliavome situaciją, bet galiausiai „Arsenal“ įmušė du įvarčius, ir mes pralaimėjome“, - pasakojo „Bayern“ treneris Josepas Guardiola.

Panašu, kad „Bayern“ ekipai paskutinę akimirką pritrūko „žudiko instinkto“.

„Atakavome iš dešinės, atakavome iš kairės, laukėme tinkamos progos, tačiau po pertraukos „Arsenal“ tarsi pabudo ir įgyvendino puikią kontrataką. Iš esmės, manau, kad pasirodėme neblogai, bet juk tai Čempionų lyga, o čia reikia žaisti tobulai, be menkiausių klaidų – tobulai tikrąja to žodžio prasme, o mes toli gražu nepademonstravome tobulo žaidimo, todėl ir pralaimėjome“, - pridūrė strategas.