Šios rungtynės nuo pat pradžios priminė tikrą nervų karą – vyko atkakli ir įnirtinga kova, o nugalėtojui išsiaiškinti prireikė papildomų 5 minučių. Per pratęsimą jau užtikrintai ir šaltakraujiškai žaidė klaipėdiečiai, kurie greitai trūktelėjo į priekį – 95:91 ir pergalės iš rankų jau nepaleido.

„Naftos-Uni-Akvaserviso“ komandą į pergalę vedė kapitonas Viktoras Chodosovskis, pelnęs 21 tašką (6/10 dvit., 2/3 trit., 3/4 baudos), Julius Kazakauskas pridėjo 16 taškų (15 atk. kam.), Mindaugas Stašys – 15, Donatas Norkus – 13 (8 atk. kam.), Aidas Einikis – 12, Dainius Vaitelis ir Tadas Maželis – po 9 tšk.

Iš aikštės šeimininkų išsiskyrė 25 taškus (7 rez. perd.) pelnęs Evaldas Baniulis, 17 taškų surinko Žygimantas Šeštokas, 14 – Gintautas Matulis, po 13 – Deivydas Keburys ir Mantas Šerkšnas.

Šios komandos dar kartą tarpusavyje susitiks jau šeštadienį Klaipėdoje, kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10). Rungtynių pradžia – 17 val.

Molėtų atstovai su 9 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais išlieka NKL čempionato lyderiais, o klaipėdiečiai (8 pergalės, 5 pralaimėjimai) turnyro lentelėje užima trečiąją vietą. Jei rytoj „Naftos-Uni-Akvaserviso“ krepšininkai dar kartą įveiks Molėtų „Ežerūno-Kario“ ekipą, tada gali kilstelėti net į pirmąją NKL čempionato turnyrinės lentelės poziciją.

„Rungtyniaujant namuose, papildomos jėgos ir motyvacijos suteikia sirgaliai. Mums labai reikalingas žiūrovų palaikymas. Kai rungtyniauji sausakimšoje žiūrovų arenoje ir jauti nuoširdų palaikymą - tuomet įgauni tarsi antrą kvėpavimą. Norisi gražiu žaidimu atsidėkoti saviems sirgaliams. Visus neabejingus krepšiniui klaipėdiečius ir miesto svečius kviečiame ateiti į mūsų rungtynes", - ragino "Naftos-Uni-Akvaserviso" komandos nariai.