Belgrado gyventoja, kuriai dabar 21 metai, sugrįžo į profesionalų krepšinį ir sužaidė Serbijos lygos rungtynėse.

Sausakimšoje salėje, kur vyko Natašos „antrasis debiutas“, susirinko jos šeima, draugai ir gerbėjai. Per rungtynes krepšininkė įmetė penkis taškus, perėmė tris kamuolius ir atkovojo tiek pat atšokusių kamuolių. Komanda „Red Star“ prieš „Student Nis“ vykusiose varžybose laimėjo rezultatu 78-47.

Viena iš perspektyviausių jaunųjų Serbijos krepšininkių siekia patekti į 2016 metų Olimpines žaidynes.

Įvykus avarijai, N. Kovačevic buvo išgelbėta iš sumaitoto savo komandos autobuso. Prieš tris mėnesius ji buvo prisijungusi prie Vengrijos komandos „UNI Gyor“.

Sužinojusi, kad per avariją žuvo komandos treneris Akosas Fuzy ir generalinis direktorius Peteris Tapodi, ligoninėje po kojos amputavimo gulėjusi Nataša džiaugėsi, kad jai pavyko išgyventi.

2014 metų vasario mėnesį „FIBA Europe“, šio žemyno krepšiniui vadovaujanti institucija, paskelbė N. Kovačevic jaunimo ambasadore ir po mėnesio ji įsteigė savo vardo fondą. Tai įvyko vidury skausmingo reabilitacijos proceso, kai krepšininkė mėgino susitaikyti su pasikeitusia realybe. Tačiau netrukus jai šovė mintis grįžti į profesionalų krepšinį.

Entuziastingas minios pasveikinimas buvo tarsi atpildas N. Kovačevic po nesuskaičiuojamų sunkių treniruočių, kurių metu krepšininkė įtemptai dirbo, kad galėtų pasirodyti su savo komandos draugėmis kaip lygi su lygiomis.

Įpusėjus pirmam ketvirčiu aikštelėje pasirodžiusios krepšininkės dirbtinė koja buvo vos pastebima. Ji teigė dar nesijaučianti pasiekusi tobulos formos, tačiau situacija gerės ir niekas jai nuolaidų nedarys.