Bene labiausiai šioje srityje pasižymėjo aktorius Šarūnas Banevičius, prieš pat Jonui Kazlauskui paskelbiant geriausią lygos metų trenerį, įsikūnijęs į Šarūną Jasikevičių.

„Mes už „Žalgirį“! Eik! Kur eini? Išeik nu, Ule, Ule! Stovėk, ką tu mosikuoji tom rankom? Išeik, Milai, išeik! Iš sienelės išeik, nei iš salės išeik“, – šaukė ant scenos parodijų meistras.

„Padėk, Antanai, padėk! Ne „Rytui“ padėk, saviems padėk“, – plačiai šypsantis tikrajam Š. Jasikevičiui tęsė jo antrininkas.

„Nu tu parodyk kiaušinius! Ne savo kiaušinius, čia – metafora“, – įsijautęs aiškino Š. Banevičius.

„Ką tu švilpi, ką tu man švilpi? Ateik viens ant vieno! Neliesk, Dariau! Ką tu švilpi visąlaik į vieną pusę? Tai tu švilpk į abi puses“, – įsivaizduojamus teisėjus puolė jis.

„O, viskas, ačiū Dievui! Spaudos konferencija – greit atšneku ir pas Visvaldą į pirtį eisim. Sveikinus visus, kad mes laimėjom. Mes – vyrai nerealūs, o visa kita tik detalės. Detalės, detalės, detalės, detalės. Man jau bloga nuo to žodžio, visur matau detales. Aš net į autoservisą negaliu nuvažiuoti paklaust apie detales, man bloga pasidaro“, – pašiepė Š. Jasikevičiaus interviu aktorius.

Jo parodija nepaliko abejingų: Š. Banevičiui nusilenkė ir su juo bendrai nuotraukai netrukus papozavo pats Šaras, užlipęs į sceną atsiimti apdovanojimo iš J. Kazlausko rankų.

Aktoriui plojo visa salė kartu su Š. Jasikevičiaus šeima.