Be žvalgybos prasidėjusiose rungtynėse pirmojo kėlinio pradžia pasižymėjo aukšta sparta, tačiau per pirmą ketvirčio pusę nei vienai, nei kitai komandai atitrūkti nepavyko. Vis dėlto, atkarpą 13:2 laimėję „Pieno žvaigždžių“ krepšininkai šovė į priekį ir po septynių minučių pirmavo 21:10.

Tačiau svečių spurtą nutraukė taiklus Vidmanto Sragauskio tritaškis, o „Prienai“ iki kėlinio pabaigos skirtumą sugebėjo sumažinti iki 16:23. Antrą kėlinį pradėję spurtu 7:0, šeimininkai netruko rezultatą ir išlyginti – 23:23.

Svečiai iš Pasvalio vėl šovė į priekį ir po Alexanderio Oriakhi dvitaškio jau buvo priekyje 15 taškų (47:32), bet kovinga „Prienų“ ekipa nesiruošė sudėti ginklų. Ovidijus Varanauskas pelnė keturis taškus iš eilės, po dvitaškį pridėjo Giedrius Staniulis ir Arnas Labuckas, o „Pieno žvaigždžių“ pranašumas aptirpo iki 49:40.
Sužaidus šešias minutes trečiame kėlinyje pasvaliečiai turėjo dviženklę persvarą (62:50), tačiau puikiai žaidusio G. Staniulio vedami prieniškiai prieš ketvirtojo ketvirčio pradžią skirtumą sumažino iki septynių taškų – 59:66.

Kaip ant sparnų žaidę „Prienų“ krepšininkai lemiamą ketvirtį pradėjo septyniais taškais be atsako ir po A. Labucko tritaškio rezultatą išlygino (68:68). Nors „Pieno žvaigždėms“ pavyko išlaikyti iniciatyvą ir kelių taškų persvarą, šeimininkai nuolat alsavo jiems į nugarą.
Iki rungtynių pabaigos likus dviems su puse minutės, svečių persvara po dviejų taiklių Kyle Lamonte baudos metimų siekė 80:76, tačiau „Prienai“ spurtavo 7:0 ir po Pauliaus Vaitiekūno dvitaškio su pražanga likus vos minutei jau išsiveržė į priekį – 83:80.

Likus 18 sekundžių, K. LaMonte‘as pataikė dvitaškį ir komandas teskyrė vos taškas (83:82). Nors tyčia prie baudos linijos „Pieno žvaigždžių“ pasiųsti O. Varanauskas ir A. Labuckas prametė po vieną baudos metimą (85:82), svečiams iš tritaškio nebuvo leista ir „Prienai“ šventė puikią pergalę.

„Prienai“: Arnas Labuckas 22 (7 atk. kam), Giedrius Staniulis 20 (8 atk. kam.), Ovidijus Varanauskas 13 (5 atk. kam, 4 rez. perd.), Vidmantas Sragauskis (3/4 trit.) 11 taškų.

„Pieno žvaigždės“: Kyle'as Lamonte'as 22, Aidas Viskontas 16 (8 rez. perd., 3 per. kam.), Gytis Sirutavičius 11, Evaldas Kairys ir Alexanderis Oriakhi 9 taškų.