E. Ulanovas: dėl tokių saldžių akimirkų mes sunkiai dirbamefoto
(3)
Paulius Garkauskas,
www.DELFI.lt
2015 m. sausio 12 d. 20:38
E. Ulanovas: dėl tokių saldžių akimirkų mes sunkiai dirbame
© DELFI (R.Achmedovo nuotr.)
Kauno „Žalgiris“ užtikrintai laimėjo Lietuvos krep6inio lygos (LKL) grandų dvikovą. Pirmadienio vakarą kauniečiai savo arenoje nepaliko vilčių Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipai – 91:77. Tai buvo antra „Žalgirio“ pergalė LKL principinėje dvikovoje šį sezoną.
„Manau, kad rungtynės turėjo patikti žiūrovams. Rungtynės nebuvo tokios lengvos, kaip galėjo atrodyti. Motyvacijos tikrai netrūko – dėl tokių akimirkų ir sunkiai dirbame. Pergalę manau lėmė gera gynyba. Paskutiniame ketvirtyje kiek atsipalaidavome – to galėjo ir nebūti.
Manau, neblogai sustabdėme visus varžovus, gal išskyrus Gediminą Oreliką. Žinojome, kad reikia gerai gintis ir surengti spurtą. Mes tai padarėme pirmi ir iškovojome pergalę“, - po rungtynių sakė žalgirietis Edgaras Ulanovas.
„Buvo tikrai labai svarbios rungtynės - visgi reikia užimti kuo aukštesnę vietą. Ši pergalė po dviejų ratų leido užsitikrinti pirmą vietą. Su tuo noriu pasveikinti vyrus. Šiandien pasireiškė X faktorius – gerai sužaidė E. Ulanovas, Siimas Sanderis-Vene. Svarbiausia yra pergalė ir su tuo visus sveikinu“, - kalbėjo „Žalgirio“ vyr. treneris Gintaras Krapikas.
„Pralaimėjome rungtynes. Antroje pusėje pradėjo šlubuoti disciplina ir tai buvo lūžis. Mes pradėjome žaisti tokius dalykus, kurių nebuvome susitarę. Mes neįvykdėme savo planų. Tai ir buvo viena svarbiausių priežasčių. Viskas susiveda į discipliną. „Žalgiris“ nenustebino. Mes pradžioje neblogai tvarkėmės. Buvome iškritę iš žaidimo ir vėl grįžome, turėjome persvarą. Tačiau mes neįvykdėme žaidimo plano ir tuo esu nepatenkintas. Reikia žaisti visas rungtynes, kad galėtum kovoti su „Žalgiriu“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Lietuvos ryto“ strategas Virginijus Šeškus.