„Dakaras nesibaigė, baigėsi lenktynės. Šiandien vėl lėkimas, daug susitikimų. Po savaitės gal bus daugiau laiko. Dieną pabūsiu Lietuvoje ir vėliau trim dienoms su partneriais keliauju į Ispaniją“, - pokalbį su DELFI TV žiūrovais ir skaitytojais tiesioginiame eteryje pradėjo B. Vanagas.
„Man tai buvo pirmas Dakaras. Tai - rimtas iššūkis ir pats sunkiausias ralis pasaulyje. Bet aš turėjau stiprų partnerį savo kairėje. Benediktas - turi kario dvasią. Ralyje buvo daug sudėtingų situacijų, kai galvojau, kad jau viskas baigta, bet Benediktas nuolat ragino tęsti kovą“, - debiutą Dakare prisiminė šturmanas iš Lenkijos S. Rozwadowskis. - Mūsų bendradarbiavimo pradžia buvo 2012 metais, kai dalyvavome Lietuvos ralio keliuose etapuose. Vėliau Benediktas paskambino ir paklausė, kokie mano planai 2016-ų Naujųjų metų naktį. Taip ir patekau į Dakarą.“
Transliacijos pabaigoje B. Vanagui buvo įteikta portalo skaitytojo keramiko Giedriaus Mazuro iš Utenos originali dovana - paties lenktynininko skulptūrą. Kaip juokavo B. Vanagas ji bus pirma jo kolekcijoje.