Kartus debiutas naujoje komandoje per daug nesuerzino kroato A. Petrovičiaus. Pasak jo, „Lietuvos rytas“ šiuo metu yra sudėtingoje situacijoje, o prastą žaidimą galėjo lemti ir pasunkintos treniruotės. Didesnį dėmesį „Lietuvos ryto“ treneris skyrė sekmadienį vyksiančioms rungtynėms su Kauno „Žalgiriu“, kuriose jis tikisi sėkmės.

„Laukiančios rungtynės su „Žalgiriu“ daug svarbesnės. Tai labai sunkus momentas, žaidėjai yra šokiruoti. Tikiuosi, kad šokas dings iki sekmadienio. Turime pradėti žaisti gynyboje. Mūsų problema – nebuvome agresyvūs gindamiesi du prieš du. Nesusitvarkėme su B. Marjanovičiumi. Tikiuosi, kad pamiršime šias rungtynes ir sužaisime gerai sekmadienį. Esu užtikrintas, kad greitai išspręsime visas problemas“, – laukiančią Lietuvos krepšinio grandų dvikovą akcentavo kroatas.

Pripažinęs, kad šiuo metu kauniečiai atrodo geriau, A. Petrovičius vylėsi, kad jo žaidėjai susitvarkys su visomis problemomis ir sugebės pademonstruoti visiškai kitokį žaidimą. Treneris taip pat tikisi, kad komandai po traumos sekmadienį galės padėti ir Tautvydas Lydeka.