Antrą iš keturių susitikimų Europos taurės P grupėje laimėjusio „Lietuvos ryto“ po dviejų savaičių laukia viešnagė Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) arenoje, o antrą etapą A. Petrovičiaus auklėtiniai užbaigs namų rungtynėmis su Zagrebo „Cedevita“ (Kroatija).

„Jei „Bešiktaš“ praleisime į priekį, dėl antro kelialapio į atkrintamas varžybas mums reikės konkuruoti su CAI ir „Cedevita“ komandomis. Manau, iš trijų ekipų mūsų dabartinės padėtis yra geriausia, paskutinį mačą žaisime namuose ir viską turėsime savo rankose“, – optimistiškai nusiteikęs buvo kroatas.

Tuo tarpu komentuodamas pergalę prieš ispanus, A. Petrovičius pirmiausia pasidžiaugė nepaisant varžovų ūgio pranašumo rezultatu 36:30 laimėta kova dėl atšokusių kamuolių.

„Prieš savaitę buvome sunkiai sužeisti, todėl buvo nelengva. Bet šiandien laimėjome kovą po lenta, turėjome pakankamai energijos, intensyvumo. Tik gailiuosi, kad užsidirbau techninę pražangą, kuri leido priešininkams priartėti. Tai buvo mano klaida“, – dėstė treneris iš Kroatijos.