Lietuviško ekipažo - Anatano Juknevičiaus ir Vytauto Obolevičiaus su „Toyota“ - 13.00 val. Lietuvos laiku vis dar nebuvo oficialiame 101-o antro etapo finišą pasiekusių automobilių sąraše ir bendroje įskaitoje. Pirmą etapą sekmadienį A. Juknevičius baigė 68-as tarp 147-ių finišavusių komandų. Tačiau mūsiškiai 103-iu numeriu buvo įrašyti į trečio etapo starto eilę. Iš viso trečio etapo starto sąraše - 141-as ekipažas.

Antradienio vidurdienį paaiškėjo, kad A. Juknevičius dėl reduktoriaus gedimo automobilį remontavo 8 val., bet spėjo finišuoti iki laiko limito pabaigos ir negavo laiko baudos.

Vyrai tikrai nestokoja geros nuotaikos net ir po tiek nuotykių. Jie tiki, kad viskas dar prieš akis, o Dakaras tik prasidėjo, praneša

„Dakaras prasidėjo. Žodžiu, pagavome argentinietišką akmenį. Dulkėse varėme, lenkėme. Galiniu tiltu stuktelėjau, „užklynijo“ reduktorių. Tai 8 val. remontavome. Startavome 8 valandą naktį ir finišavome tik dabar. Bet svarbu laiku ir be baudų. Viskas normaliai tik tiek, kad savo laiką labai sugadinome. Buvo pamoka žinoma“, - etapo rezultatus komentavo A. Juknevičius.