Kinijos Šanchajaus mieste gimusi Tina iki penkerių metų augo su seneliais. Vėliau persikėlė į Kaliforniją pas tėvus – žinomus klasikinės muzikos atlikėjus. Nors simfoniniuose orkestruose ji grojo nuo devynerių ir teigia besigailinti, kad tarsi ir neturėjo normalios nerūpestingos vaikystės, kompiuterinių pramogų džiaugsmai jai nesvetimi.

Tina sėkmingai pradėjo tarptautinę muzikantės karjerą ir jau prisidėjo prie daugelio garsių kino filmų, televizijos projektų ir kompiuterinių žaidimų muzikinio apipavidalinimo. „Betmenas prieš Supermeną“, „Šerlokas Holmsas“, „Pradžia“, „Mario“, „Zelda“, „Final Fantasy“ ir „Pokemon“ – tik keli garsūs pavadinimai, kuriais ji gali didžiuotis.

Violončelininkė vien klasika tikrai neapsiriboja: viename Los Andželo roko klube prieš kurį laiką įvyko neįtikėtinas dalykas – iš klasikos atlikėjos ji virto šiuolaikine menininke.

Susižavėjimas sunkiuoju metalu įkvėpė Tiną Guo rasti savą stilių, kuris baigiamuosius kontūrus įgavo muzikantei atradus elektrinę violončelę.

Nors merginai pavyko įsitvirtinti tarptautinėje scenoje, T. Guo pripažįsta, kad jos maištinga asmenybė ir išskirtiniai kostiumai klasikinės muzikos pasaulyje toli gražu ne visada sutinkami palankiai.

Muzikantė vyko į gastroles kartu su „Cirque du Soleil“, o sceną dalijosi su tokiais garsiais muzikos vardais kaip „Foo Fighters“, Stevie Wonderiu, Justinu Bieberiu ir Carlosu Santana.

Nepaisant tokios sėkmės, mergina turi svajonę – sugroti kartu su Vokietijos industrinio metalo grupe, XX amžiaus paskutinę dešimtmetį drebinusia kone visą pasaulį.

T. Guo yra dirbusi ir su geriausiais Holivudo kompozitoriais, pavyzdžiui, Hansu Zimmeriu, kuris ją yra pavadinęs „Nuostabiąja moterimi“ – personažu, su kuriuo ji ir pati mielai tapatinasi.

Debiutinis T. Guo albumas pasirodo jau 2017 metų vasarį.