Tiesa, kai kurios jų – vis dar lieka už kadro. Laidoje „Nepatogūs klausimai“ depresiją ir sunkias emocinės sveikatos problemas įveikusi moteris atskleidė turinti rimtą sveikatos sutrikimą.

„Aš jau seniai žinojau, kad aš turiu autizmą“, – teigė buvusi atlikėjo Egidijaus Dragūno mylimoji.

Kaip anksčiau buvo rašoma portale Delfi, šis neurologinis raidos sutrikimas daro įtaką kalbos, bendravimo, socialinių įgūdžių ir elgsenos vystymuisi. Pasak Eleonoros, būtent jos bendravimo įgūdžiai ir yra tai, kas aplinkiniams išduoda apie turimą diagnozę.

„Dabar man žmonės sako: tu anksčiau buvai tokia santūri, niekada nekalbėdavai. Tikrai – aš su Egidijumi sėdėdavau ir klausydavausi, bet tai buvo ne tai, kad pasyvus sėdėjimas. Aš rinkau informaciją, rinkau žinias“, – pasakojo ji.

Kaip yra žinoma, autizmo sutrikimo formos yra skirtingos. Tą pastebėjo ir pati E. Sebrova, pradžioje negalėjusi patikėti, jog jai nustatytas būtent šis sutrikimas.

„Autizmas yra toks, kad arba tu gali labai stipriai kristi į depresiją, kurią aš irgi turėjau, arba tu gali skristi. Aš labai ilgai domėjausi. Aš dar santykių su Egidijumi metu ėjau pas Olegą Lapiną ir jis tada jau man tą sakė, o aš galvojau, kad negali būti“, – atviravo moteris.