San Paule gyvenanti 42 metų G. Marie yra vokiečių katalikės anūkė, keli mėnesiai po savo tėvo mirties 2009 metais atsivertusi į islamą.

Muzika jos šeimą lydėjo visą gyvenimą. G. Marie užaugo namuose tarp muzikos instrumentų, mokėsi groti pianinu, o nuo 2012 metų groja savo brolių sunkiojo metalo grupėje „Spectrus“.

G. Marie sako, kad dėvima burka nuolat primena apie Dievą ir skatina ją kasdieniame gyvenime geriau apmąstyti savo veiksmus.

Ji taip pat pripažįsta, kad pasirodydama scenoje su musulmonišku apdaru sukelia prieštaringą reakciją.

„Žmonės nesitiki išvysti musulmonės, kuri dėvi burką, deramai praktikuoja religiją ir tuo pačiu yra profesionali gitaristė, grojanti sunkiojo metalo grupėje. Taigi daugelį žmonių tai šokiruoja. Tačiau kitiems tai sukelia susidomėjimą, jiems atrodo, kad tai yra šaunu, bet, žinoma, daugumą žmonių tai šokiruoja“, - sakė sunkiojo metalo gitaristė, musulmonė Gisele Marie.

Prieš atsiversdama į islamą, G. Marie praktikavo „Wicca“ – neopagoniškos magijos religiją. Tačiau ji sako, kad religijoje ieškojo aistros gyvenimui ir galimybės būti savimi.

Ji sutinka, kad kai kuriuos musulmonus piktina jos elgesys, bet pažymi, kad yra ir tokių musulmonų, kurie nuolat ateina į jos koncertus, ir ji nemato problemos derinant muziką su islamo religija.