Albumas įrašytas Našvilyje, tačiau nevertėtų apsigauti – dainininkas ir dainų autorius tikrai nepakeitė muzikos krypties ir nepradėjo dainuoti kantri stiliaus kūrinių.

Greičiausiai tikrieji atlikėjo gerbėjai taip net nebūtų pagalvoję – jie puikiai žino, kad dainininkas ir dainų autorius visada buvo, yra ir bus ištikimasis savo muzikiniam stiliui. Jo atliekamos dainos – išskirtinės ir su niekuo nesupainiojamos.

Savo naujausiame studijiniame albume, gerbėjus pradžiuginsiančiame jau lapkritį, Ch. Isaakas dainuoja visiems visais laikais aktualiomis temomis – apie meilę ir vienatvę. „Please Don‘t Call“ ir „Down in Flames“ – būtent apie tai.

Jaunatviškos išvaizdos 59 metų atlikėjas, kadaise visą pasaulį pakerėjęs daina „Wicked Game“ ir itin seksualiu jos vaizdo klipu, sako, kad šiuo metu muzikos padangėje labai daug talentingų žmonių.

Nors dainininko žvaigždė šiuo metu ir nespindi taip ryškiai kaip karjeros viršūnėje, panašu, kad Ch. Isaakas patenkintas savo muzika. Be to, dainininkas ruošiasi į koncertinį turą, kur jam kompaniją palaikys grupė, su kuria sceną jis dalijasi pastaruosius 30 metų. Veiklos amerikiečiui tikrai nestinga – Ch. Isaakas yra ir muzikos šou „X Factor Australia“ komisijos narys.

Kaip teigia Ch. Isaakas, tiesiog taip jis supranta muziką ir santykį su publika.